dijous, 31 d’octubre del 2013

BRUIXES, ZOMBIES, VAMPIRS, ..... ARRIBA HALLOWEEN!!!

Un any més ha arribat Halloween i a la nostra escola ho hem celebrat. Els xiquets i xiquetes de cinqué i sisé ens han preparat uns espectacles d´alló més divertits: el encanteri de les bruixes, els zombies amb el thriller de Michael Jackson ens han fet menejar el cos, el conte de Hansel i Gretel ens han contat, una cançó de Little Monsters ens han cantat i escenificat i al final el tant esperat  " TRICK OR TREAT", on uns caramels ens han donat.
Tots junts ho hem passat molt be.



COMENCEM A PLANTAR EL NOSTRE HORTET

Han vingut Juan, Jorge i Miguel Angel per ensenyar-nos com plantar les llavors de faves i pèsols al nostre hort.
També hem plantat maduixes i plantes aromàtiques.
La setmana que ve regarem i anirem observant com van creixent.







NOTÍCIA MARTÍN I MARÍA

Avuí els nostres periodistes ens han informat de 2 notícies incloses en la secció de comarques del periòdic, fan referència a les festes d'Onda i l'altra al rescat d'un dofí a la platja de Benicassim.
Tots dos ho han fet genial!!!!!!.

VORE VIDEO


dimecres, 23 d’octubre del 2013

COMENCEM EL TREBALL D´UN NOU PROJECTE

Hem acabat ja el projecte  "ENS RETROBEM"que vam començar en setembre.
Cada xiquet  i xiqueta han comentat quina cosa els agradaría estudiar; els temes han sigut molt diversos, entre els mes repetits: l´espai, les papallones, el karate, la mar i lleons i eriços.
Vam fer una votació conjunta les dues classes, cadascú amb la seua papeleta on havia de marcar el tema que més li agradara, així va quedar la votació.
El tema escollit pels xiquets és l´ESPAI: planetes, lluna, sol, estrelles, meteorits, naus espacials,...


UNA BOSSA POT TOMBAR UN LLIBRE?

Avuí hem fet un altre experiment, que consistía en agafar una bossa de plástic i un llibre i havienm d´arribar a tombar-lo. Primer que res hem provat a bufar i el llibre no caia, hem manipulat la bossa i tampoc se podía tombar el llibre. Tot seguit els xiquets i xiquetes han afirmat que una bossa no pot de cap de les maneres tombar un llibre. Després d´explicar-lis com es podía fer, s´han adonat que la bossa  per si sola no pot tombar el llibre però si´l´unflem ahhhh!!! que pot pasar? A provar a casa, a vore si passa el mateix que ha passat a la classe.
Després hem fet el mateix experiment en un globus i una palleta.




LA CIUTAT ERA .....

Comencem a descobrir a un nou pintor, la seua vida, els colors que utilitza en les seues obres, les formes i elements que hi apareixen, les tècniques,...


Hem observat el quadre i buscat amb ajuda també dels pares  quina podria ser aquesta ciutat, hem arribat a la conclusió  que és MOSCOU i que el seu autor es un pintor rus, Vasili Kandinsky.

dijous, 17 d’octubre del 2013

NOTICIA RAÚL I MERCÉ

Avuí  hem començat el taller de premsa, Raúl i Mercé els nostres periodistes ens han contat unes notícies molt interesants:
" La suerte viaja hasta Almassora " i  " El reto de proteger a una especie de ciervo de solo 35 centímetros de altura", respectivament.

Vore video

dimecres, 16 d’octubre del 2013

TALLER DE PREMSA

Aquest curs anem a fer un taller de premsa, ens convertirem en periodistes. Entre tots hem triat el nom del nostre noticiari, vam pensar molts noms, entre els mes votats van estar: TAULÓ DE NOTÍCIES i  TREN DE NOTÍCIES.
Després d´una altra votació, vam decidir que el nostre noticiari s´anomenaria " TREN DE NOTÍCIES".
Així ens ha quedat el cartell del noticiari.

L´AIRE POT MARCAR GOLS?

Avuí hem començat el taller d´experiències que al llarg del curs anirem desemvolupant.
Hem experimentat amb l´aire, hem pogut comprovar com l´aire pot marcar gols.
En ho hem passat genial bufant amb les palletes i conduïnt la piloteta fins la portería, cal vore les fotos i voreu que divertit ha sigut.


ANEM A GUARNIR EL PASSADIS

Hem entrat ja en la tardor i comencem a decorar el passadís. Hem dibuixat una castanyera a tamany natural; que gran!!! ens hem posat mans a l´obra per a pintar-la, ufff és un treball llarg!!! però,... està sent una experiència molt divertida per a tots. Aci vos deixem unes fotos per a que ho comproveu!!


divendres, 11 d’octubre del 2013

CORRELLENGUA 11 OCTUBRE 2013

Avuí a l´escola hem celebrat la festa del correllengua. Pel matí els xiquets i xiquetes  de sisé ens han contat un xicotet relat sobre la història del nostre poble, Almassora.
Per la vesprada hem eixit al pati a recibir a la flama del correllengua i als nanos Ben Afelí i Almalafa que han fet un ball tradicional. Després tots junts hem cantat la cançó de " Almansor tenia cent soldats" , "Jaume I tenia cent soldats" i "Som som els cavallers."
Ens ho hem passat d´allo més divertit cantant i ballant.

 
 
 
 

dijous, 3 d’octubre del 2013

HORARIS

Ací estan els horaris per aquest curs 2013-2014, tant per a la classe dels goril.les com per a la classe dels gats.


HORARI INFANTIL 5 ANYS B CLASSE DELS GATS
 


HORARI  INFANTIL 5 ANYS A CLASSE DELS GORIL.LES
 
 


dimarts, 1 d’octubre del 2013

DESPEDIDA DE DESIREE

Avui dimarts dia 1 d´octubre ha segut l´últim dia de classe per a la nostra companya  Desiree, des d´aci els teus companys i també la mestra et dessitgen  a tu i a la teua familia que tingues bon viatge i que sigues molt feliç en Cadiz.
Molta sort guapa!!!!




VIDEO DESPEDIDA