divendres, 31 de gener del 2014

PAISATGE LUNAR

Un nou experiment hem provat a la classe, hem simulat la superficíe de la lluna amb farina i hem tirat diferents peces en quant a tamany, pes i forma; i tot això per a què? Per a saber de que depenen els cràters que hi ha a la lluna.
El primer pas, era ensenyar als xiquets i xiquetes les peces que farien el paper de meteorits i preguntar quina de totes faria el cràter més gran i profunt, després hem passat a la pràctica i quina sorpresa, ha quedat demostrat que la peça més gran no te perque fer el cràter més gran.
Ha segut molt interesant i divertit, hem acabat de farina ....!!!



Añadir leyenda

FESTA PER LA PAU

Un any més a l'escola hem celebrat la festa per la Pau. Aquest any hem recordat a Martin Luter King i a Nelson Mandela, dos homens molt involucrats en la lluïta per aconseguir els mateixos drets per a tota la gent del món. Ells dos tenien uns grans sommis al igual que nosaltres també els tenim i que ens agradarien que se compliren tots eixos somnis.
Després tots junts van cantar la cançó "Avuí he tingut un somni".

VIDEO




dijous, 30 de gener del 2014

NOTICIA NACHO I CANDELA

Els nostres reportes han estat d'allò més bé, explicant les seues notícies referents al parc natural de l'Albufera de València i l'entrega del premi de la Carxofa d'Or en Benicarló.

VIDEO

dimarts, 28 de gener del 2014

JUGUEM AMB ELS IAIOS

Un curs més hem tornat a la residència de la tercera edat a jugar amb els iaios i iaies. És molt divertit ensenyar-los a jugar a jocs com els memoris, trencaclosques, dominós, baralles de paraules i de números,...
Cal vore les cares d´alegria tant de la gent gran com la dels més menuts.





dilluns, 27 de gener del 2014

DANSA AFRICANA

Avuí el pare de Yemesí una companya de la classe dels elefants de tres anys, ens ha ensenyat a tocar el bombos africans, ha segut divertit i molt curiós vore com a partir de tres bombos i una espècie de maraques s´obtenia un ritme molt pegadís que ens feia ballar.





dijous, 23 de gener del 2014

PAISATGES

Kandinsky va pintar tota classe de paisatges, i nosaltres després d'observar i fixar-nos que hi ha en cada tipus d'escenaris, hem creat els notres propis paisatges.
Mireu que xulis !!!!!!




EL NOSTRE HORTET

Ahir vam anar de visita a vore el nostre hortet, i quina sorpresa més gran, les mates de faves i pèsols han crescut molt.
El pare de Martina, va vindre i ens va ajudar a posar uns fils per a que els pèsols puguen enfilar-se ja que és un planta enfiladissa.



QUE BONIC EL TENIM!!!!! QUE GANES TENIM DE COLLIR FAVES I PÈSOLS.!!!

NOTICIA RAFA I ELENA

Avuí els nostres periodistes ho han fet de maravilla, ens han informat del guanyador del rally Dakar en motos, Marc Coma i d'una gosseta Esperanza que ha sobreviscut al menjar aliment enverinat.
Mireu el video i disfruteu!!!.

VIDEO 1

VIDEO 2

dijous, 16 de gener del 2014

NOTICIA JULIA I JORDI

Un dia més els nostres reporters ens han informat de dues noticies importants com es la celebració de la Festa de Sant Antoni en la localitat de Sant Joan de Moró. Per altra banda, la proxima cursa molt llarga que es fara per diverses poblacions de l'interior de Castelló: com Culla, Adzaneta , Xodos entre altres.
Ho han fet molt be!!!.

VIDEO